Skönt att ha

Det är verklige skönt att ha bil så att man slipper åka tåg och buss och tunnelbana. Det är en lyx för mig att åka bil speciellt när man har varit ute på kvällen och man ska hem. Ja för mig så är det så otroligt mycket skönare att åka hem med bil än att sätta sig på tunnelbanan.

Det är ju många bilar i Stockholm men det är ändå värt att åka bil tycker jag. Visst man får sitta i köer och så men det är på något sätt härligare tycker jag.

Beroende på humör

Det kan bero lite på vilket humör man är på och vilken årstid det är såklart. Det är alltid skönare att åka bil när det är kallt och ruggit ute, medans på sommaren är det lättare att åka kollektivt. Så det beror lite på som sagt vilket humör man är på och vilken årstid det är.
Men det är såklart att det är väldigt bra och smidigt att åka kollektiv trafiken, då slipper man köer och man kan koppla av mera eftersom att man inte kör. Man kan ju passa på att läsa att lyssna på musik eller att jobba eller plugga eller att sova en stund. Så det finns ju fördelar med alltid, så är det ju alltid att det finns för och nackdelar.

Hur som helst så tycker jag att det är väldigt skönt att ha tillgång till bil så att man kan ta den när man känner för det så det är ju väldigt bra när det är på det viset att man kan välja och ta det som passar bäst för just det tillfället vilket kan variera. Tycker om att ha sl kort också ås att man kan ta sig fram med det när man har lust och vill så det är bra att ha båda.